CONTEST #BiruItuFillo

Ramai yang cakap, nak Fillo! Nak Fillo! Okey, demi meraikan ‘birthday’ Fillo pada 30 Julai ini, sukacita diumumkan Fillo akan memberikan barangan Fillo yang kiut miut kepada follower-follower CFM yang bertuah”

****************************************

Macam mana nak dapat tu? Baca T&C di bawah ini…

CARA PENYERTAAN?

LANGKAH-1 : ‘LIKE’ CFM di : fb.com/consumer.forum.malaysia

LANGKAH-2 : HANTARKAN PENYERTAAN VIDEO / GAMBAR kreatif anda di ruangan “comment” & jangan lupa hashtag #BiruItuFillo. Wajib mentionkan hashtag #BiruItuFillo dan dengan gambar Fillo. Macam mana? Terpulang pada kreativiti anda.

Langkah-3 : 20 pemenang bertuah akan memenangi 1 set produk fillo (1 payung, 2 mug, & 1 plush toy) * TERBUKA KEPADA WARGANEGARA MALAYSIA SAHAJA. * Video pendek sahaja – 1min maksimum. * Gambar atau video tidak menyentuh mana-mana sensitiviti. *Penyertaan adalah tanpa had namun ianya MESTI ASLI. Namun, jika penyertaan berulang kali dari tagline yang sama ianya akan dikira sebagai satu penyertaan. Penyertaan adalah dalam Bahasa Melayu dan Inggeris Cepat! Cepat! Hantar entry anda! Tarikh Peraduan : 10/7/2017 – 21/7/2017 Pengumuman para pemenang akan diumumkan di portal infokonsumer.my pada 28 July 2017. #BiruItuFillo oleh CFM Malaysia . Hantarkan entry anda di sini -> https://goo.gl/i5zX6b